Tuesday, May 13, 2014

Ikke kreft denne gangen heller!


Uten å gå inn i detaljer, har jeg hatt noe symptomer som måtte sjekkes nærmere. Etter et par undersøkelser, ble det klart at jeg måtte gjøre en annen undersøkelse i tillegg. For, som sykehuslegen sa, "å sjekke at det ikke er noe styggedom som kreft som er årsak". 
Jeg har ventet noen uker før denne undersøkelsen som altså var igår. Men jeg har grudd for det lenge. Ikke om jeg hadde kreft, for det kom på annen plass, men for undersøkelsen. Det finnes langt verre undersøkelser enn denne, men allikevel begynte jeg å gråte fordi jeg var redd, flere dager før. Og da slo det meg. `Jeg er SÅ redd for undersøkelsen, men jeg er ikke redd for om det kan være kreft. Det er jo litt rart`. Men som jeg har sagt tidligere, følte jeg meg ganske trygg på at det ikke var kreft. Jeg følte så ro inni meg. Og det er selvsagt UFATTELIG deilig å vite at alt er bra. (Sorry, folkens, dere må holde ut med meg litt lenger! ;-)

Photo by Katinka Bakkland

Idag vil jeg bare si hvor takknemlig jeg er for livet. Det er steike slitsomt av og til og jeg skulle gjerne vært foruten noe av det som har vært, er og kommer til å bli. Men sånn er det bare. Livet har tøffe dager og livet har gode, fantastiske dager. Det er så viktig å fokusere på alt det positive og fantastiske vi har rundt oss! Både av mennesker og muligheter. Vi er så utrolig heldige! Det er greit å føle at ting er svarte av og til, men det er viktig å ikke grave seg ned i det. For det finnes alltid mer av det lyse. 

"Noen mennesker ergrer seg over at roser har torner. Jeg for min del er mer tilbøyelig til å glede meg over at torner har roser".
(Ukjent)

Det er der mye av lykke i livet ligger. 

"Optimister skaper håp. Vi trenger mennesker som håper. Optimister skaper tro. Vi trenger folk som tror at det går. Optimister skalper bevegelse mot det positive og det umulige. Da kommer vi lenger enn vi trodde da vi begynte".
(Dagrun Eriksen)

Håper du har en flott og fantastisk dag - eller en grå dag med et flott og fantastisk øyeblikk! :-)No comments:

Post a Comment